Mervi Suorsa | Ensin Palvelut

Uutta ajatellaan asiakas mielessä

Mervi Suorsa on Ensinin henkilöstöjohtaja, jonka laajaan työnkuvaan kuuluu asiat Ensinin työskentelykulttuurista palkanmaksuun – ja lähes kaikki siltä väliltä. Miltä uuden yhtiön alkutaival näyttää kokeneen HR-ammattilaisen silmin?

Mervi Suorsa toivotti tervetulleeksi uuden yrityksen mukanaan tuomat mahdollisuudet. “Ensimmäistä kertaa olen saanut olla mukana käynnistämässä yrityksen toimintaa”, Mervi kertoo. “Olen saanut olla luomassa yrityksen toimintatapoja ja strategiaa. Meidän on esimerkiksi täytynyt luoda uudet toimintamallit yhteydenpitoon ja johtamiseen, koska nykyhetkeen kuuluu kotona työskentely – vanhat mallit eivät vain toimi.”

Uudella tavalla tekemisen henki näkyy Ensinillä myös HR-puolella: “Asiakas on tosi lähellä meidän toiminnassa, siinä miten ajatellaan asioita. Esimerkiksi minulle on ensimmäistä kertaa HR-urallani nimetty oma tilaaja-asiakas. Täällä tukitoiminnot ovat tiiviisti tekemisissä liiketoiminnan kanssa.” Ensinin Mervi näkeekin sopivan työpaikaksi ihmisille, jotka eivät halua tehdä vuodesta toiseen asioita samalla tavalla ja haluavat kantaa vastuuta omasta työstään.

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille