Tiina Lyyra | Ensin Palvelut

Työtä sveitsiläisen kellon tarkkuudella

Kun toistakymmentä sähköyhtiötä yhdistää asiakaspalvelunsa, tietojärjestelmien yhdistäminen ei ole maailman yksinkertaisin tehtävä. Tästä, ja vuoden 2020 haasteista, kertoo enemmän kehitysjohtaja Tiina Lyyra.

“Ensinin ensimmäinen toimivuosi piti sisällään poikkeuksellisen paljon tietojärjestelmien käyttöönottoja”, kertoo Tiina Lyyra. “Vuoden lopussa toteutettiin seitsemää yhtiötämme koskeva käyttöönotto, joka oli kooltaan ainutlaatuinen. Ensiniläisten johdolla toteutetussa operaatiossa oli mukana edustajia yli kymmenestä yhtiöstä erilaisissa asiantuntijarooleissa. Käyttöönottoviikolla asian parissa työskenteli 80 ihmistä, joiden piti toimia kuin sveitsiläinen kello, että päästiin aikataulussa maaliin.”

Vuotta 2020 kehitysjohtaja katselee taaksepäin ylpeänä: “Meillä on satakunta ihmistä töissä, aika harvaa tämän kokoista yritystä pistetään pystyyn etänä – ja kun vielä työskennellään usealla paikkakunnalla. Suuri digiloikka toteutettiin heti kättelyssä, kun löysimme uudet etätyötavat. Keskityimme perusasioihin, niin että ne ovat kestävällä polulla tulevia vuosia varten. Toista tällaista vuotta ei työuralla varmasti tule vastaan, joten siitä piti osata myös nauttia.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille