Elina Korjonen | Ensin Palvelut

Työkavereiden laaja osaaminen auttaa

Elina Korjosen jokainen päivä Ensinin kehitystiimissä on hieman erilainen. Jos järjestelmät heittävät kapuloita rattaisiin, hyvien ongelmanratkaisutaitojen lisäksi apua löytyy taitavista työkavereista.

“Ensinin työyhteisössä on mielettömän laaja osaaminen”, kertoo Elina. “Apua ja tukea on aina saatavilla. Vaikka onkin tehty töitä etänä, oman pöydän ääressä, niin silti on sellainen tunne, että porukassa yhdessä mietitään haasteisiin ratkaisuja.”

Erityisesti Elinaa miellyttää Ensinin tarjoama vapaus vaikuttaa työpäivän sisältöön: “Itseohjautuvuutta on tullut lisää, mistä nautin suuresti.” Ensinillä on hänen mielestään tilaa monenlaisille tekijöille, sillä töitä voi tehdä sekä tiimipainotteisesti että itsenäisemminkin. Myös työtehtäviä on tarjolla montaa sorttia. “Parhaiten oppii tekemällä”, vinkkaa Elina potentiaalisia työnhakijoita. “Itsekään en ole opintojen kautta tänne tullut, vaan työ on opettanut paljon.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille