Somea, avoimuutta ja oppimismahdollisuuksia

Palveluneuvoja Suvi Juutinen kuvailee Ensiniä avoimeksi ja joustavaksi työyhteisöksi. Mutta miten se ilmenee käytännössä? Siitä lisää tässä jutussa, jossa Suvi muun muassa kertoo, kuinka hän päätyi osaksi Ensinin sometiimiä.

Erilaisten back office -töiden parissa työskentelevä palveluneuvoja Suvi Juutinen näkee Ensinin avoimena ja kannustavana työpaikkana. Eritoten häntä miellyttää vahva “kaveria ei jätetä” -mentaliteetti, joka ilmenee muun muassa matalana kynnyksenä kysyä neuvoa. “Yhtiöstä löytyy runsaasti erilaista kokemusta, joten vastauksia kyllä löytyy”, Suvi kertoo. Myös henkilöstöinfoissa saatu positiivinen palaute lämmittää mieltä.

Etätyön aikakaudella työkaverien mukavuus välittyy erityisesti kommunikaation mutkattomuudessa. Toinen Suvia miellyttävä asia on Ensinin halu kuunnella työntekijöitä. “Meiltä kysytään omia mielenkiinnon kohteita. Kun ilmaisin olevani kiinnostunut somesta, toivetta kuunneltiin ja pääsin mukaan sometiimiin”, Suvi paljastaa. Suvin mielestä Ensin onkin työpaikka, joka sopii monipuolista työtä kaipaaville: “Joka päivä täällä oppii jotain uutta.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille