Parasta on auttaa työkavereita menestymään

Myyntivalmentaja Jaakko Posio on innolla mukana rakentamassa uutta yrityskulttuuria Ensinillä. Mitä myyntivalmentajan työ pitää sisällään? Millaisia ajatuksia Jaakolla on asiakaspalvelusta? Se selviää lukemalla eteenpäin.

“Myyntivalmentajan työ on kiitollista, koska saan auttaa työkavereitani menestymään”, kertoo Jaakko Posio. “Saan auttaa ihmisiä ja siitä vielä maksetaan – tämän parempaa työtä ei olekaan.” Se lämpö, millä Jaakko otettiin työyhteisössä vastaan, teki vaikutuksen. “Paras kokemus ikinä. Olen ollut tervetullut joka paikkaan, missä Ensinillä olen ollut, mikä ei ole aina itsestään selvää. Ensin on todella lämminhenkinen ja yhteisöllinen työpaikka korona-ajasta huolimatta.”

Jaakolla on Ensinistä tunne, että työntekijää aidosti arvostetaan. “Jo se, että minulle lähetettiin Ensinin huppari, tekee arvostuksesta korulauseita todellisempaa. Tällaiset pienet jutut koen tärkeiksi.” Asiakaspalvelun Jaakko näkee suurimmaksi asiaksi, mitä yhdessä voidaan tehdä. “Me ajatellaan asiakaspalvelua eri tavalla. Toivomme tänne tekijöitä, jotka kokevat sen isoksi osaksi elämäänsä; täytyy löytyä halua palvella asiakkaita keltaisella sydämellä.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille