Johanna Rekula, asiakaspalvelupäällikkö

Kun asiakaspalvelu on sydäntä lähellä

Jos toiveissa siintää Ensinillä työskentely, asiakaspalvelun tulee olla lähellä sydäntä. Näin ajattelee Ensinin asiakaspalvelupäällikkö Johanna Rekula, joka tietää, kuinka tärkeästä asiasta on kyse koko yrityskulttuurin kannalta.

Olipa kyse sitten Contact Centerin toiminnasta tai palveluntilaajien kanssa työskentelystä, Johanna Rekula tuntee läheisesti asiakaspalvelun merkityksen Ensinille. “Täällä ollaan asiakaspalvelijoita palveluntilaajille ja heidän asiakkailleen, mutta myös sisäisesti toisillemme. Ensin sopii työpaikaksi ihmisille, joille asiakaspalvelu on lähellä sydäntä; niille, jotka haluavat sitä aidosti tehdä.” Työnhakijoille Johanna vinkkaa oikean asenteen ratkaisevan: “Kaiken voi kyllä oppia, kunhan asennetta ja innostusta löytyy.”

Ensiniin työpaikkana Johanna on itse ollut erittäin tyytyväinen. “Ensiniä parempaa työnantajaa ja työpaikkaa on vaikea kuvitella”, hän kertoo hyvillään. “Kun ympärillä on ammattitaitoiset ja innostuneet työtoverit, joka päivä on mukava tulla töihin. Täällä on hirveästi erilaisia ihmisiä ja persoonia, mikä tekee työyhteisöstä rikkaan.” Rekulan mielessä Ensinillä vallitsee tekemisen meininki, töissä on hyvä porukka ja työpaikalla viihtyy. “Se, että töitä voi tehdä toimistosta tai etänä, tuo arkeen myös mukavaa vaihtelua.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille