Janne Tuuliainen

Ketterän asiakaspalveluyhtiön palveluksessa

Ensinillä palveluneuvojana toimiva Janne Tuuliainen on otettu energisestä työyhteisöstään. Tässä jutussa Janne kertoo omia kokemuksiaan Ensinillä työskentelystä ja paljastaa, mitä uusi työntekijä voi odottaa siirtyessään yhtiön palvelukseen.

Intranetin pääkäyttäjä, palveluneuvoja, some-viestijä… Janne Tuuliaisella on päässään monta hattua, mikä sopii moniosaajalle kuin nenä päähän. “Meininki Ensinillä on hyvin ketterää, kyseessä on moderni palveluyhtiö”, Janne valottaa. “Hyvä esimerkki tästä on se, kuinka jouhevasti kyettiin siirtymään etätyöhön koronan takia. Organisaatio on kokonaisuudessaan joustava ja esimerkiksi asioista ei vain ilmoiteta, vaan käydään seikkaperäisesti läpi mitä tehdään ja miksi.”

Jannella on tunne siitä, että Ensinillä aidosti välitetään työntekijöistä. Tämä ilmenee muun muassa siinä, että ihmisiä kannustetaan rohkeasti tuomaan esille omia ideoita. “Perehdytys on aivan huippuluokkaa”, Janne vinkkaa potentiaalisille työnhakijoille. “Ketään ei heitetä syvään päähän, vaan uusiin tehtäviin tutustutaan rauhassa.” Kiitosta Jannelta saa osakseen myös Ensinin tarjoamat työsuhde-edut, kuten liikuntaharrastusten tukeminen.

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille