Tarja Moilanen

Iloinen ääni kuuluu myös puhelimessa

Palveluneuvoja Tarja Moilasen sanalla on painoarvoa. Kuusitoista vuotta alalla antaa hänelle tietotaidon sanoa, millaisia ominaisuuksia asiakaspalvelijalta vaaditaan puhelintyössä. Tarja myös kertoo, miten työntekijöiden arvostus näkyy Ensinillä.

Palveluneuvoja auttaa asiakasta Ensinillä monissa eri asioissa; laskutuksesta sähköjen kytkentään ja kaukolämmöstä liittymäkysymyksiin. “Periaatteessa hoidetaan kaikki, mistä asiakas soittaa sillä periaatteella, että asia ratkaistaan joko heti tai laitetaan eteenpäin oikeille tahoille”, kertoo Tarja. Tavoite on aina, että asiakkaalle otetaan kunnolla aikaa ja vaihtoehdot käydään huolellisesti läpi. Halu aidosti ajaa asiakkaan parasta paistaa kaikesta tekemisestä.

Entä mitä asiakaspalvelu luurin toisessa päässä vaatii tekijältä? Tarjan mielestä puhelintyössä tulee olla ulospäinsuuntautunut ja rohkea: “Iloinen ääni kuuluu myös puhelimen kautta. Tietysti sanon aina uusille työntekijöille, että kysyä saa ja pitääkin. Meillä kyllä autetaan työkaveria, kun kysymistä tulee.” Hyvä tekemisen meininki on tärkeä kokeneelle osaajalle. Esimerkiksi se, että Ensin on kysynyt työntekijöiltä toiveita työsuhde-eduista, kertoo Tarjalle aidosta tekijöiden arvostuksesta.

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille