Ihmiset Ensinin voimavarana

Pörssiyhtiöissä työkokemuksensa kerryttänyt Noora Tams aloitti kehityspäällikkönä Ensinillä kaivatessaan ihmisläheisempää työotetta. Tässä jutussa Noora kertoo, miten Ensinillä arvostetaan osaamista.

“Muista pitää myös hauskaa” olivat toimitusjohtaja Tuija Sipilän tervetulosanat työnsä aloittaneelle Nooralle. Vaikka Noora ei ole ollut talossa kauaa, hän on jo oppinut henkilöstön olevan Ensinin voimavara – yhteistä tekemistä vaalitaan positiivisella ilmapiirillä ja siihen on sitouduttu johdosta lähtien. Nooralle onkin alusta asti ollut selvää, että Ensinillä arvostetaan yksilöiden ajatuksia. “Omia ideoita saa rohkeasti lähteä kokeilemaan”, hän kertoo. “Kokeilut analysoidaan ja niistä otetaan opit talteen.”

Myös uuden kehityspäällikön näkökulmasta henkilöstö on Ensinin ehdoton vahvuus. “Ihmiset on se voimavara. Työni perimmäinen tarkoitus on lisätä asiakastyytyväisyyttä ja sen asiakastyytyväisyyden meillä loppujen lopuksi tekevät ihmiset. Ensinillä tavoitellaan jatkuvaaa kehittymistä ja yksilöitä kannustetaan tuomaan oma panoksensa organisaatioon.” Ensinille töihin haluavien täytyy Nooran mukaan ymmärtää asiakkaan olevan kaiken keskiössä. “Täytyy löytyä tahtoa tehdä hyvää asiakaspalvelua olitpa sitten asiakasrajapinnassa tai taustalla tukemassa asiakaspalvelijoita.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille