Huiput työkaverit ja mielenkiintoista hommaa

Katariina Heikkinen on yksi vuoden alussa aloittaneista uusista ensiniläisistä. Miltä uudenlainen palveluyhtiö näyttää uuden projektipäällikön silmissä? Seuraavassa jutussa sukelletaan Katan maailmaan.

“Tällä hetkellä sähkön datahub-tiedonvaihtojärjestelmä työllistää kaikkia alan yhtiöitä Suomessa, myös meitä”, valottaa Katariina Heikkinen tehtäviään, joihin kuuluu myös data-analytiikan parissa toimiminen. Ensin erottui Katalle edukseen jo työnhakuvaiheessa. “Ensin palvelee poikkeuksellisen laajalla skaalalla asiakkaita, sähkö-, verkko- ja kaukolämpöyhtiöitä. On innostavaa nähdä, mihin tällaisella keskittymisellä voidaan päästä, kun toimintaa tehostetaan yhdessä.”

Ensinillä Kata on pitänyt erityisesti yhdessä tekemisen meiningistä, joka on välittynyt jopa etätöiden aikakautena. “Ensinillä on kova halu päästä eteenpäin asioissa rivakallakin aikataululla. Vastuuta annetaan selvästi myös tekijätasolle.” Kata näkee Ensinin sopivan työpaikkana kaikille niille, jotka haluavat olla menossa mukana. “Täällä on huiput työkaverit, sopivasti vastuuta ja mielenkiintoista hommaa. Asioita pyritään oikeasti tekemään uudella tavalla, mikä on hienoa.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille