Ensinillä kaikki ovat asiakaspalvelijoita

Palvelujohtaja Niko Savikko kantaa Ensinillä vastuun palvelutuotannosta, mikä tekee hänestä oikean ihmisen kertomaan Ensinin suhteesta asiakaspalveluun. Mikä on korkean asiakastyytyväisyyden takana?

Ensinin mainiot asiakastyytyväisyystulokset eivät ole syntyneet itsestään. Niko Savikon mielestä asioita tehdään tietoisesti eri tavalla kuin ennen: “Muutosten keskellä loppuasiakkaat ovat pysyneet keskiössä, joka on ollut alusta asti tavoitteenamme. Se on iso onnistuminen ja siitä kuuluu kiitos organisaatiolle. Ensinillä kaikki ovat tavalla tai toisella asiakaspalvelijoita; se istuu jokaisen rooliiin, vaikka ei oltaisikaan suoraan tekemisissä asiakkaan kanssa. Monet työt kuitenkin taustalla vaikuttavat loppuasiakkaan asiakaskokemukseen joko suoraan tai välillisesti. Jokaisella meillä on roolimme asiakaskokemuksessa.”

Niko suosittelee Ensiniä työpaikaksi ihmisille, jotka haluavat olla mukana rakentamassa parasta mahdollista asiakaspalvelua. “Asiakaspalvelu on se meidän toiminnan moottori. Palvelemme loppuasiakasta suurella sydämellä kaikissa kontakteissa, oli kanava mikä tahansa, niin että asiat saataisiin kerralla kuntoon. Pitkälti kyse on läsnäolosta, halusta keskittyä asiakkaaseen kunnolla, jotta tilanne ja tarpeet saadaan kartoitettua. Vain näin asiakasta voidaan palvella kunnolla, ilman turhaa pallottelua.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille