Ensin uuden työntekijän silmin

Miltä Ensin vaikuttaa uuden työntekijän vinkkelistä? Seuraavassa jutussa asiaa avaa Virpi Sutinen, joka aloitti Ensinillä vuoden alussa testausmanagerina. Jutussa selviää lisää myös hänen työnkuvastaan.

“Työtehtäviin kuuluvat projekteissa ja palvelutuotannossa testauksesta huolehtiminen ja Ensinin testaustoimintojen kehittäminen”, kertoo testausmanagerina tammikuussa Ensinillä aloittanut Virpi Sutinen. “Pitkälti kyse on laadusta huolehtimisesta, palvelutuotannon toimivuuden varmistamisesta ja tehokkuuden lisäämisestä prosesseissa.” Uuden työpaikan hyviksi puoliksi Virpi nostaa vastuun ohella mahdollisuuden vaikuttaa asioihin ja tehdä päätöksiä. “Täällä pääsee itse vaikuttamaan omaan tonttiinsa, mutta kysytään myös muista asioista mielipidettä, arvostetaan aiemmin kertynyttä kokemusta eri järjestelmistä ja toimialoista.”

Ensinillä puhutaan paljon kehityksen ja uudistumisen merkityksestä. Miten se on näyttäytynyt Virpille? “Kehitystiimissä mietitään villejäkin ideoita; mitä voisi tehdä toisin? Pitämällä tarkasti silmällä markkinoiden ja yhteistyökumppaneiden tarjontaa pohdimme erilaisten ratkaisujen soveltuvuutta Ensinille.” Työpaikkana Virpi suosittelee Ensiniä muutosta pelkäämättömille: “Ensin sopii kaikille, jotka arvostavat asiakaslähtöisyyttä ja ovat innovatiivisia ja valmiita kehittämään itseään muuttuvassa työympäristössä. Itse tykkään, että töissä on vauhtiakin.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille