Energiset ja positiiviset tyypit työkavereina

Palveluneuvojana Ensinillä toimiva Riku Niemelä arvottaa avoimen ja iloisen työilmapiirin korkealle. Tässä jutussa hän avaa yhteisöllisen hengen etuja ja kertoo sen vaikutuksista yritystoimintaan.

Riku Niemelä hoitaa Ensinillä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. “Porukka on täällä avointa ja iloista”, Niemelä kuvailee tyytyväisyyttä äänessään. “Varmasti löytyy kavereita, jos on positiivinen tyyppi ja tykkää tehdä muiden kanssa hommia.” Yhteen hiileen puhaltaminen onkin Rikun mukaan työyhteisön parhaita puolia: “Kaikki ovat valmiita auttamaan. Täällä panostetaan siihen, että kaikki saavat hommat hoidettua.”

Avoimuus ja positiivisuus ei Rikun mielestä rajoitu ainoastaan kollegoihin, vaan kuvaa hyvin myös Ensinin toiminnan jatkuvaa ja ketterää kehitystä. “Esimerkiksi palkkiomallin pilotointiin otettiin työntekijöitä mukaan vaikuttamaan.” Myös mahdollisuus kuulla tarkemmin budjetin ja taloustilanteen kaltaisista asioista henkilöstöinfossa ja intrassa saa häneltä kiitosta: “On helppoa tuntea itsensä arvostetuksi, kun pääsee mukaan isojen asioiden äärelle ja kuulee perustelut sille, miksi asiat tehdään tietyllä tavalla.”

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille