Luodaan yhdessä jotain hienoa

Ensin kokoaa yhteen Suomen parhaat osaajat – oletko sinä yksi heistä? Etsimme osaavaan joukkoomme lisää ammattitekijöitä, jotka asettavat asiakkaan aina Ensin.

Tavoitteenamme on erinomainen työnantajakokemus ja työhyvinvointi. Hyvä henkilöstökokemus on edellytys ylivertaiselle asiakaskokemukselle, jota tuotamme asiakkaillemme. Luomme yhdessä uuden yrityksemme yrityskulttuuria. Uusi teknologia ja työvälineet ovat edellytyksiä siihen, että meillä on reilu mahdollisuus onnistua työssämme. Kehitämme yhdessä työympäristöämme avoimesti, johdonmukaisesti ja sydämellisesti.

Yhteistyössä on voimaa

Palatko halusta palvella asiakkaitamme? Uskotko sinäkin siihen, että yhdessä olemme enemmän? Ensinillä meillä on yhdessä leveämmät hartiat kehittää ketterästi uutta.

Hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työtehtäviin tai jätä avoin hakemus meille. Otamme sinuun yhteyttä!

Siirry rekrytointisivuille

Töissä Ensinillä

Töissä Ensinillä -juttusarjassa esitellään tekijöitä Ensin Palveluiden takana. Ensiniläiset kertovat omin sanoin millaista on työskennellä Ensinissä, mitä mieltä he ovat työyhteisöstään ja Ensinin toimintakulttuurista.

Uusi juttusarjamme kokoaa osaajia ympäri Ensinin laajaa organisaatiota, jotta sinä saisit kurkistaa hetkeksi asiakaspalveluyhtiön kulissien taakse. Jos olet joskus pohtinut millaista on työskennellä nopeasti kasvavassa yrityksessä, jossa jatkuvasti pyritään tekemään asioita vanhat rakenteet haastaen, olet oikeassa paikassa. Lue ensiniläisten mietteitä muun muassa työkulttuurista, työntantajaeduista ja monesta muusta aiheesta.