Sopivat keinot sopimushallintaan

Huolehdimme puolestasi sopimusten tekemisen, päättämisen sekä tarvittaessa jatkamisen. Laajaan palvelutarjontaamme kuuluu myös sanomaliikenteen hoitaminen sekä sopimustuotteiden hallinta.

Ensin on enemmän kuin palveluyhtiö; me olemme kumppani, jonka käsiin asiakkaamme ovat uskoneet yli 400 000 sopimusta. Kun annat vastuullemme sopimusten tekemisen, päättämisen ja tarvittaessa jatkamisen, voit olla varma, että henkilökuntasi voi keskittyä työssään olennaiseen. Me voimme hoitaa sujuvasti myös toimijoiden välisen sähköisen tiedonvaihdon, eli sanomaliikenteen, sekä sopimustuotteiden hallinnan.

Sopimushallinnalla monenlaisia säästöjä

Sopimusten hallinnan ulkoistaminen on mainio tapa tehostaa yrityksen liiketoimintaa. Oikein toteutettuna säästöjä tulee niin työajassa, työmäärissä kuin kustannuksissakin. Kun sopimushallinta on Ensinin vastuulla, tärkeät sopimukset eivät jää vahingossa uusimatta.

  • Sopimusten tekeminen, päättäminen ja jatkaminen
  • Sanomaliikenteen hoitaminen
  • Sopimustuotteiden hallinta

Yhteydenottopyyntö

Sopimusten hallintaa kokemuksella

Sopimusten tekeminen, päättäminen tai jatkaminen on meille tuttua puuhaa. Huolehdimme tehokkaasti sopimusten tekemiseen liittyvistä prosesseista, tuotteiden ja hintojen ylläpidosta, sanomaliikenteestä, vakuuksista ja vahvistuksista.

Monikanavainen asiakaspalvelu

Monikanavaisen asiakaspalvelun ansiosta asiakkaat saavat palvelua juuri heille sopivalla tavalla. Asiakaspalveluvastaava hoitaa asiakkaitasi oman tiiminsä avulla juuri sinun toivomallasi palvelumallilla. Tehokkaasti, mutta yksilöllisesti.

Sopimusten hallinnan ulkoistaminen on mainio tapa tehostaa energia- ja infrayhtiöiden liiketoimintaa.

Ota yhteyttä