Alan parasta ja sykähdyttävintä palvelua

Olemme kotimainen palvelukumppani, jolle energiatoimiala on entuudestaan tuttu. Olemme alan vahva osaaja, joten kumppanuus kanssamme on vaivatonta. Keskitymme palvelussamme asiakaskokemukseen, tehokkuuteen ja yhteisen menestyksen tuottamiseen.

Ensinin kattava palveluvalikoima sisältää monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin, tehokkaan ja oikea-aikaisen laskutuksen ja perinnän sekä sujuvan sopimusten hallinnan. Tärkein tuotteemme on kuitenkin mielenrauha, sillä me huolehdimme asiakkaistasi kuin omistamme. Hoidamme asiat kerralla kuntoon ja oikein – sykähdyttäviä asiakaskokemuksia luoden. Palvelujen ulkoistus ja kumppanuus on mutkatonta, sillä Ensinillä asiakkuudestasi huolehtii aina oma asiakasvastaava tiiminsä kanssa.

Asiakaspalvelu

Tärkein tuotteemme on mielenrauha. Kun asiakaspalvelu on Ensinin käsissä, asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa luottavaisin mielin. Tuotamme asiakkaille parasta palvelua ja sykähdyttäviä kokemuksia jokaisessa kohtaamisessa.

Lue lisää

Laskutus ja perintä

Vankalla kokemuksella hoidamme koko laskutukseen liittyvän ketjun, johon kuuluu kaikki energian laskutuksesta ja reskontran hoidosta saatavien valvontaan ja perintään.

Sopimusten hallinta

Olemme enemmän kuin energia-alan palveluyhtiö, olemme palvelukumppani. Tämän takia asiakkaamme ovat luottavaisin mielin uskoneet yli 400 000 sopimusta meidän käsiimme.