Alan parasta ja sykähdyttävintä palvelua

Ensin on suomalainen asiakaspalveluyhtiö, joka palvelee energiayhtiöitä ja muita infrastruktuurialan yrityksiä. Kumppanina me olemme tehokkaita ja monikanavaisesti toimivia.

Ensinin kattava palveluvalikoima sisältää asiakaspalvelun, laskutuksen ja perinnän sekä sopimusten hallinnan. Tärkein tuotteemme on kuitenkin mielenrauha, sillä me huolehdimme asiakkaistasi kuin omistamme. Hoidamme asiat kerralla kuntoon ja oikein – sykähdyttäviä asiakaskokemuksia luoden. Palvelujen ulkoistus ja kumppanuus on mutkatonta, sillä Ensinillä asiakkuudestasi huolehtii aina oma asiakasvastaava tiiminsä kanssa.

Asiakaspalvelu

Tärkein tuotteemme on mielenrauha. Kun asiakaspalvelu on Ensinin käsissä, asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa luottavaisin mielin. Tuotamme asiakkaille parasta palvelua ja sykähdyttäviä kokemuksia jokaisessa kohtaamisessa.

Lue lisää

Asiakaspalvelu | Ensin
laskutus-perinta | Ensin

Laskutus ja perintä

Vankalla kokemuksella hoidamme koko laskutukseen liittyvän ketjun, johon kuuluu kaikki energian laskutuksesta ja reskontran hoidosta saatavien valvontaan ja perintään.

Sopimusten hallinta

Olemme enemmän kuin energia-alan palveluyhtiö, olemme palvelukumppani. Tämän takia asiakkaamme ovat luottavaisin mielin uskoneet yli 800 000 sopimusta meidän käsiimme.