Suurella sydämellä, varmalla otteella

Me hoidamme sydämellä sen, mikä ei ole asiakkaidemme ydintoimintaa. Kokemuksen
tuoma takuuvarma ote takaa ylivertaisen asiakaskokemuksen niin asiakkaillemme kuin
heidän asiakkailleen.

Me Ensinissä tavoittelemme Suomen markkinajohtajan paikkaa energia- ja infrayhtiöiden palvelukumppanina. Kokemusta meiltä löytyy satojen vuosien edestä, joten tiedämme, kuinka palvelukumppanuuden rakentaminen sujuu mallikkaasti – ilman kitkaa ja kommähdyksiä. Toimme maan parhaat voimat yhteen, jotta voimme palvella entistä ketterämmin ja kustannustehokkaammin. Loimme itsemme puhtaalta pöydältä 2020-luvun energiayhtiön tarpeisiin, ja tämä kehitystyö jatkuu vuoden jokaisena päivänä.

Kenelle?

Ensin tarjoaa palveluja energia- ja infrayhtiöille, jotka etsivät kustannustehokkuutta ja joustoa asiakaspalvelun tuottamiseen. Hoidamme suurella sydämellä asiat, jotka eivät kuulu asiakkaidemme ydinliiketoimintaan. Tämä mahdollistaa sinulle keskittyä olennaiseen. Ensinin valitsemalla varmistat, etteivät asiakkaidesi äänet huku kiireiden sekaan; asiakaspalvelijamme selviävät kunnialla vaikeistakin ruuhkapiikeistä.

Olemme enemmän kuin palveluntuottaja. Olemme kumppani, joka kehittää jatkuvasti toimintaansa.

Miksi?

Alan liiketoimintaymmärrys

Toimme maan parhaat voimat yhteen, jotta voimme tarjota palvelujamme entistä fiksummin ja kustannustehokkaammin. Kokemuksemme turvin tiedämme, kuinka ulkoistus viedään läpi ilman turhaa yskähtelyä.

Huolehdimme asiakasyritystemme 800 000 sopimukseen liittyvästä palvelutuotannosta varmalla otteella.

Jatkuvasti kehittyvät palvelut

Jo nimenä Ensin kertoo, että asiakas tulee meille aina ensin. Se velvoittaa meitä olemaan alamme ykkönen, edelläkävijä. Kehitystyö ei ole jotain mitä teemme töiden sivussa, vaan aktiivinen osa prosessejamme.

Vain jatkuvalla oppimisella voimme taata laadukkaan palvelun asiakkaillemme myös jatkossa.

Sydämellinen palvelukokemus

Kuuntelemme, palvelemme ja hoidamme asiat kerralla kuntoon. Meille tehokkuus tarkoittaa sitä, että työntekijöillämme on aikaa aidosti kohdata asiakas prosessien ollessa kunnossa ja rutiinien ollessa automatisoituja.

Me vastaamme vastuullisesti ulkoistuksesta. Kanssamme kumppanuus on helppoa ja huoletonta.

Miten?

Kaiken takana on rautaisen ammattitaidon omaava henkilöstömme, jolta löytyy kokemusta yhteensä satojen vuosien edestä. Vaikka henkilöstömme työskentelee useilla
paikkakunnilla ympäri Suomen, etäisyydet eivät ole meille este. Modernien työkalujen
ja tarkasti hiottujen prosessien avulla tarjoamme loppuasiakkaille sydämellisen
asiakaskokemuksen ympäri Suomen.