Suurella sydämellä, varmalla otteella

Me hoidamme sydämellä sen, mikä ei ole asiakkaidemme ydintoimintaa.

Olemme kymmenen energiayhtiön juurista syntynyt moottori, joka tarjoaa markkinoille uudenlaista palvelukumppanuutta 2020-luvun energiayhtiöiden tarpeisiin. Tuotamme palveluntilaajillemme palvelua entistä ketterämmin ja kustannustehokkaammin asiakaskokemus keskiössä.

Rakennamme toimialan parasta palvelukumppanuutta yhdessä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja henkilöstömme kanssa.  Kokemusta meiltä löytyy satojen vuosien edestä, joten tiedämme, kuinka palvelukumppanuuden rakentaminen sujuu mallikkaasti.

Kenelle?

Ensin tarjoaa palveluja energia- ja infrayhtiöille, jotka etsivät kustannustehokkuutta ja joustoa asiakaspalvelun tuottamiseen. Oikean palvelukumppanin avulla varmistat, etteivät asiakkaidesi äänet huku kiireiden sekaan; asiakaspalvelijamme selviävät kunnialla vaikeistakin ruuhkapiikeistä.

Olemme enemmän kuin palveluntuottaja tai ulkoistettu asiakaspalvelu. Olemme kumppani, jolla on taito kehittää ja tuottaa yhteistä menestystä.

Miksi?

Alan liiketoimintaymmärrys

Toimme maan parhaat voimat yhteen, jotta voimme tarjota palvelujamme entistä fiksummin ja kustannustehokkaammin. Kokemuksemme turvin tiedämme, kuinka kumppanuus rakennetaan ilman turhaa yskähtelyä.

 

Robotiikalla aikaa asiakkaille

Jo nimenä Ensin kertoo, että asiakas tulee meille aina ensin. Se velvoittaa meitä olemaan alamme ykkönen, edelläkävijä. Kehitystyö ei ole jotain, mitä teemme töiden sivussa, vaan aktiivinen osa prosessejamme.

 

Sydämellinen palvelukokemus syntyy arvoista

Kuuntelemme, palvelemme ja hoidamme asiat kerralla kuntoon. Meille tehokkuus tarkoittaa sitä, että työntekijöillämme on aikaa aidosti kohdata asiakas prosessien ollessa kunnossa ja rutiinien ollessa automatisoituja.

 

Miten?

Kaiken takana on rautaisen ammattitaidon omaava henkilöstömme, jolta löytyy kokemusta yhteensä satojen vuosien edestä. Vaikka henkilöstömme työskentelee useilla
paikkakunnilla ympäri Suomen, etäisyydet eivät ole meille este. Modernien työkalujen
ja tarkasti hiottujen prosessien avulla tarjoamme loppuasiakkaille sydämellisen
asiakaskokemuksen ympäri Suomen.

Jyrki Hämeenaho

asiakkuuspäällikkö

jyrki.hameenaho(at)ensin.fi

Puh. +358 40 144 04 03

Niko Savikko

johtaja, kokonaisarkkitehtuuri, kehitys & ict

niko.savikko(at)ensin.fi

Puh. +358 45 636 5550

Heini Kauramäki

asiakaspalvelupäällikkö

heini.kauramaki(at)ensin.fi