Suurella sydämellä, varmalla otteella

Me hoidamme sydämellä sen, mikä ei ole asiakkaidemme ydintoimintaa. Kokemuksen tuoma
takuuvarma ote takaa ylivertaisen asiakaskokemuksen niin asiakkaillemme kuin heidän asiakkailleen.

Olemme kymmenen energiayhtiön* juurista syntynyt moottori, joka haastaa toimialan ja tarjoaa markkinoille uudenlaista palvelukumppanuutta 2020-luvun energiayhtiöiden tarpeisiin. Tuotamme palveluntilaajillemme palvelua entistä ketterämmin ja kustannustehokkaammin asiakaskokemus keskiössä.

Rakennamme toimialan parasta palvelukumppanuutta yhdessä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja henkilöstömme kanssa. Olemme paljon enemmän kuin ulkoistettu asiakaspalvelu.

Me Ensinissä tavoittelemme Suomen markkinajohtajan paikkaa energia- ja infrayhtiöiden palvelukumppanina. Kokemusta meiltä löytyy satojen vuosien edestä, joten tiedämme, kuinka palvelukumppanuuden rakentaminen sujuu mallikkaasti – ilman kitkaa ja kommähdyksiä.

* Ensinin omistavat: Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö, Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan Sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö sekä Tervolan Vesi ja Energia.

Kenelle?

Ensin tarjoaa palveluja energia- ja infrayhtiöille, jotka etsivät kustannustehokkuutta ja joustoa asiakaspalvelun tuottamiseen. Hoidamme suurella sydämellä asiat, jotka eivät kuulu asiakkaidemme ydinliiketoimintaan. Tämä mahdollistaa sinulle keskittyä olennaiseen. Oikean palvelukumppanin avulla varmistat, etteivät asiakkaidesi äänet huku kiireiden sekaan; asiakaspalvelijamme selviävät kunnialla vaikeistakin ruuhkapiikeistä.

Olemme enemmän kuin palveluntuottaja tai ulkoistettu asiakaspalvelu. Olemme kumppani, jolla on taito tuottaa yhteistä menestystä.

Miksi?

Alan liiketoimintaymmärrys

Toimme maan parhaat voimat yhteen, jotta voimme tarjota palvelujamme entistä fiksummin ja kustannustehokkaammin. Kokemuksemme turvin tiedämme, kuinka kumppanuus rakennetaan ilman turhaa yskähtelyä.

Huolehdimme asiakasyritystemme 800 000 sopimukseen liittyvästä palvelutuotannosta varmalla otteella. Kanssamme kumppanuus on helppoa ja huoletonta.

Robotiikalla aikaa asiakkaille

Jo nimenä Ensin kertoo, että asiakas tulee meille aina ensin. Se velvoittaa meitä olemaan alamme ykkönen, edelläkävijä. Kehitystyö ei ole jotain, mitä teemme töiden sivussa, vaan aktiivinen osa prosessejamme.

Panostamme robotiikkaan, emme manuaalitöihin. Robotit hoitavat meille jo yli 2 miljoonaa työtehtävää, joita ennen on hoidettu ihmisvoimin. Näin meille jää enemmän aikaa asiakkaille!

Sydämellinen palvelukokemus syntyy arvoista

Kuuntelemme, palvelemme ja hoidamme asiat kerralla kuntoon. Meille tehokkuus tarkoittaa sitä, että työntekijöillämme on aikaa aidosti kohdata asiakas prosessien ollessa kunnossa ja rutiinien ollessa automatisoituja.

Palvelemme arvojemme mukaisesti; meillä on palo palvella, tahto tartua toimeen, into uudistua ja taito tuottaa yhteistä menestymistä.

Miten?

Kaiken takana on rautaisen ammattitaidon omaava henkilöstömme, jolta löytyy kokemusta yhteensä satojen vuosien edestä. Vaikka henkilöstömme työskentelee useilla
paikkakunnilla ympäri Suomen, etäisyydet eivät ole meille este. Modernien työkalujen
ja tarkasti hiottujen prosessien avulla tarjoamme loppuasiakkaille sydämellisen
asiakaskokemuksen ympäri Suomen.

Niko Savikko

johtaja, kokonaisarkkitehtuuri, kehitys & ict

niko.savikko(at)ensin.fi

Puh. +358 45 636 5550

Mervi Suorsa

johtaja, HR ja vastuullisuus

mervi.suorsa(at)ensin.fi

Puh. +358 50 553 0802

Marika Ilmola

johtaja, asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi

marika.ilmola(at)ensin.fi

Puh. +358 44 703 3087

Elina Mota

asiakkuuksien ja myynnin kehityspäällikkö

elina.mota(at)ensin.fi

Puh. +358 41 488 9514