Yhteisellä kehittämisellä kohti uusia onnistumisia

Me Ensinissä haluamme olla enemmän kuin palveluntuottaja. Asiakkaamme ovat antaneet brändinsä käsiimme ja me huolehdimme siitä kuin omastamme. Näiden lupausten antaminen tarkoittaa sitä, että kuuntelemme asiakkaitamme erityisen herkällä korvalla.

24.6.2020

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Kehitystyö on meille osa jokapäiväistä tekemistä, se auttaa meitä tuottamaan palvelujamme entistä fiksummin ja entistä kustannustehokkaammin asiakaskokemuksesta tinkimättä. Kehitystyötä tehdään yhdessä asiakkaidemme kanssa.  Meille on tärkeää kuulla asiakkaiden ja loppuasiakkaiden kokemukset heti yhteistyömme alkumetreiltä lähtien.

Asiakasyhteistyötä tehdään usealla eri tasolla ja kokoonpanolla. Arjen toimintamallien ketterästä kehittämisestä ja palvelun laadusta vastaa jokaiselle asiakkaalle nimetty asiakkuustiimi nimetyn asiakasvastuullisen johdolla.

Strategisen ja taktisen tason tulevaisuuteen tähtäävien suunnitelmien sekä palvelutasojen raportointien äärelle kokoonnutaan laajemmalla asiantuntijaryhmällä vähintään neljä kertaa vuodessa tai heti, kun tarve vaatii.

 

Yhteiset foorumit asiakkaille

Palvelukonseptimme sisältää myös yhteiset kehittämispäivät niin kaukolämpö- kuin verkkoyhtiöiden kesken. Kokoontumisen tavoitteena on tuoda yhteen palvelujamme käyttävät asiakkaat ja keskustella saman pöydän ääressä arjen toimintamalleista, parhaista käytännöistä sekä toivotuista uusista palveluista. Keskeisessä roolissa ovat energiatoimialan järeät järjestelmähankkeet ja niihin liittyvät mittavat kehitysprojektit. Uskomme, että yhteisestä kehittämisestä hyötyvät kaikki osapuolet; asiakkaamme, alihankkijamme ja me itse. Parhaat lopputulokset syntyvät yhdessä tekemällä.

Kokoonnuimme näihin yhteisiin foorumeihin ensimmäistä kertaa jo nyt kesäkuun aikana päämääränämme kuulla asiakasyhtiömme toiveet foorumien sisällöille. Tapaamisissa toivelistalle nousivat yhteisten toimintamallien ja järjestelmien kehittäminen sekä kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen mittaaminen, kehittäminen ja vaaliminen. Näillä eväillä ja jatkamme kohti Ensinin toista toimintakvartaalia ja uskomme, että yhdessä olemme enemmän!

  1. Jatkuva kehittyminen on osa arkeamme
  2. Asiakkaamme ovat mukana jalostamassa toimintamallejamme
  3. Synergiaetua yhteisistä foorumeista