Vietämme asiakaspalveluviikkoa 4.-8.10.

Kansainvälistä asiakaspalveluviikkoa on vietetty jo 90-luvulta lähtien. Suomessa Wave – Wakaru asiakaspalveluverkosto on koordinoinut teemaviikkoa ansiokkaasti vuodesta 2018 ja osallistanut tälläkin hetkellä yli 60 organisaatiota karkeloihin mukaan.

1.10.2021

Teemaviikon tavoitteena on nostaa esille asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen arvoa liiketoiminnalle sekä kiittää asiakaspalvelun ammattilaisia merkityksellisestä työstä. Olemme innolla mukana julistamassa ilosanomaa!

Ensinissä asiakaspalvelu ja asiakaskokemus ovat ydintekemistä. Palvelemme asiakkaita sloganimme mukaan varmalla otteella ja suurella sydämellä. Teemaviikkoon meillä osallistuu koko henkilöstö, meillä kaikki ovat asiakaspalvelijoita. Jokaisella meistä on roolimme erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa, joko suoraan tai välillisesti.

Teemaviikon aiheiksi olemme nostaneet hyvän asiakaskohtaamisen elementit, työhyvinvoinnin, palautteen antamisen sekä robotiikan. Teemaviikkomme päättyy perjantaina työkavereiden tapaamiseen herkkujen merkeissä. Karkkipäivää pääsevät viettämään myös meille ne tärkeimmät eli asiakkaat 💛

Teemaviikon tempauksia voi seurata some-kanaviltamme.
Iloista asiakaspalveluviikkoa kaikille!