Myllerrysten ja muutosten vuosi

Toimitusjohtaja Tuija Sipilä kertoo kuluneen vuoden myllerryksestä, uuden yhtiön alusta ja kiittää henkilöstöä, asiakkaita ja kumppaneita loistavasta yhteistyöstä.

30.12.2022

 

Asiakkaidemme toimialalla on ollut kuohuntaa, joka pitänyt meidät Ensin Palveluissa kiireisinä koko vuoden. Asiakaspalvelussa kontaktimäärät kasvoivat ennätyslukemiin, kun nousevat sähkön hinnat huolestuttivat niin kuluttajia kuin yrityksiä. Alkuvuonna olimme mukana käyttöönottamassa sähkön vähittäismarkkinoiden keskitettyä tiedonvaihtojärjestelmää, datahubia. Muutos vaikutti niin meidän kuin asiakkaidemme arjen rutiineihin merkittäväksi.

Palvelukykymme säilyi hyvänä ja asiakaskokemuksemme mittarit paranivat kuluneen vuoden aikana paineista ja muutoksista huolimatta. Automaatio, robotit, botit ja tekoäly on valjastettu avuksemme, jotta aikaa jää siihen kaikkein tärkeimpään – asiakkaiden palvelemiseen.

Myös meillä Ensin Palveluissa ja konsernissamme tapahtuu sisäisiä muutoksia. Olemme pitäneet koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut. Toimintoja järjestellään uudelleen konsernin sisällä ja lähes kolme vuotta kestänyt yhteinen matkamme Ensin Palveluissa päättyy ja hajaannumme eri suuntiin konsernissa ja osin myös sen ulkopuolelle vuoden vaihtuessa. Tämä hetki on haikea.

Lämmin kiitos asiakkaillemme yhteisestä matkasta. Meillä on ollut loistavia kumppaneita, jotka ovat laittaneet itsensä likoon rinnallamme tänäkin vuonna. Kiitos myös teille!

Näin viimeisenä Ensin Palvelut-päivänäni suurimmat kiitokseni saa ensiniläiset. Palo palvella asiakasta on ollut kantava voimamme ja rohkeus kohdata ihmisiä eri tilanteissa. Viedään se mukanamme myös tulevaan.

Ensi vuonna tapaamme Ensin Infra -nimen alla palvellen asiakkaita suurella sydämellä ja varmalla otteella.

Menestyksekästä uutta vuotta!