Niko Savikko on valittu Ensin Palvelut Oy:n palvelujohtajaksi

Palvelujohtajana Ensin Palvelut Oy:ssä on aloittanut Niko Savikko. Toivotamme Nikon lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

19.5.2020

Niko Savikko on nimitetty Ensin Palvelut Oy:n palvelujohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 14.5.2020. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Posti Oyj:n ja Basware Oyj:n palveluksessa palvelutuotannon, myynnin ja maajohdon tehtävissä. Ensinin palvelujohtajan tehtävässään Niko aloitti 18.5.2020.

Nikolla on vahva kokemus uusien liiketoimintojen rakentamisesta sekä laaja-alainen näkemys palvelujohtamisen tulevaisuuden kehittämisestä. Hän on ollut luomassa uusia liiketoimintoja ja johtanut kehitys- ja ulkoistushankkeita sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Niko kertoo ottavansa palvelujohtajan tehtävän ilolla vastaan, koska haluaa olla mukana rakentamassa Ensin Palvelusta Suomen markkinajohtajaa energia- ja infrayhtiöiden palvelukumppanina sekä olla varmistamassa ylivertaista asiakaskokemusta. Tärkeänä tavoitteena hän mainitsee myös erinomaisen työnantajakokemuksen ja henkilöstön työhyvinvoinnin. Esimiestyöskentely on erityisen lähellä sydäntä.

Ensin Palvelut Oy on uusi suomalainen palvelukumppani energia- ja infrayhtiöille, jotka etsivät kustannustehokkuutta ja joustoa asiakaspalveluiden tuottamiseen. Palvelemme asiakkaitamme lähes sadan ammattilaisen voimin useilla eri paikkakunnilla. Henkilöstöllämme on asiakaspalvelun ja energia-alan rautaista osaamista yhteensä satojen vuosien edestä. Tärkeimmät tavoitteemme ovat ylivoimainen asiakaskokemus, voimakas kasvu sekä olla palvelutuotannossa alan tehokkain toimija.