Ensinin ensimmäinen joulu

Joulu tulee ja vuosi alkaa lähestyä loppuaan. Tämä on juuri sopiva hetki pysähtyä ja miettiä, mitä olemme saaneet aikaan.
21.12.2020 by Tuija Sipilä

Aloitimme toimintamme etänä, koronan keskellä, aprillipäivänä. Silloin vielä ajattelin, että kesällä varmaan pääsemme kokoontumaan yhteen ja tutustumaan toisiimme. No, toisin kävi ja olemme tehneet nyt työtä yhdessä etänä jo yhdeksän kuukauden ajan. Tänä aikana olemme ottaneet käyttöön toistakymmentä asiakastietojärjestelmää, vastanneet kymmeniin tuhansiin yhteydenottoihin eri kanavissa ja välittäneet tuhansittain erilaisia sanomia.

Laskuja kauttamme on lähtenyt liikkeelle satojatuhansia. Olemme todellakin olleet moottorina asiakkaidemme asiakaspalveluketjussa. Tämän työn on tehnyt kokenut osaajajoukkomme, rohkeasti ja vastuuta kantaen. Lämmin kiitos koko henkilöstöllemme upeasta heittäytymisestä ja vuoden monista onnistumisista!

Yksin emme ole työtä tehneet. Meillä on ollut matkassa iso joukko kumppaneita, niin vanhoja kuin uusia. Yhteistyötä on tehty hyvässä hengessä ja pilke silmäkulmassa myös kiireen keskellä. Niin pienet kuin suuretkin pulmat on ratkaistu ja esteen ylitetty. On ollut ilo tehdä työtä kanssanne!

Mutta mitään tästä tekemisestä meillä ei olisi ilman asiakkaitamme. Kiitos, että olette luottaneet meihin ja olleet täysillä mukana alkutaipaleellamme. Haluamme jatkossakin palvella teitä ja asiakkaitanne suurella sydämellä ja varmalla otteella arvoa ja menestystä tuottaen.

Tuleva vuosi on meille ennen kaikkea kehittämisen vuosi. Jo yhtiötä perustettaessa lupasimme olla tehokkaita ja uudistaa prosesseja ja toimintamalleja. Näin saamme lisää aikaa asiakkaalle, sille meidän kaikkein tärkeimmälle. Into uudistua on yksi uunituoreista arvoistamme ja se sopii hyvin pariksi kehittämiselle. Yhteistyötä haluamme tehdä kaikkien sidosryhmiemme kanssa toisiimme luottaen ja toinen toistamme kirittäen. Ja josko vaikka ensi vuonna jo pääsisimme tapaamaan toisemme ihan kasvokkain.

Toivotan kaikille hyvää joulunaikaa, lepoa ja yhdessäoloa läheisten kanssa!


Tuija Sipilä | Ensin Palvelut